Over ons

Ger Zwartendijk (Programmamanager)


Programmamanager Ger Zwartendijk is een leider in wereldwijd ondernemerschap en innovatie en leidt een adviesbureau dat zich richt op ondernemerschap en innovatieprogramma's. Hij is programmamanager bij Nyenrode Business Universiteit en zit in de adviesraad van diverse bedrijven.


Zwartendijk is een veelgevraagd spreker op conferenties en geeft workshops over ondernemerschap en innovatie voor startups, corporates, incubators en universiteiten, en biedt daarnaast services om bedrijven te helpen opschalen. Hij heeft honderden studenten van over de hele wereld begeleid en geadviseerd.


Sebastiaan Hooft (Entrepreneur in Residence)


Entrepreneur in Residence Sebastiaan Hooft richtte twintig bedrijven op en is daarmee een van de invloedrijkste tech-ondernemers van Nederland. Hij stond in de Quote 500 van succesvolste selfmade ondernemers onder de 40.


Hooft is een veelgevraagd spreker; bovendien reist hij de wereld over als dj. Zijn boek APK voor ondernemers is met meer dan duizend exemplaren verkocht een bestseller en staat in de top tien luisterboeken van Storytel.